SEO tekst laten schrijven van 400 woorden

Ben jij nog niet begonnen met bloggen voor jouw bedrijf of onderneming? Verlies dan geen tijd en start alsnog! Bloggen is een ideale manier om meer naamsbekendheid te creëren. Maar ook kun je een blog tekst goed gebruiken om een nieuw product te introduceren of om klanten te informeren over een belangrijke gebeurtenis die voor de deur staat.


Met bloggen kun je informeren, naamsbekendheid creëren, verkopen en nieuwe klanten bereiken!

Een goede blog tekst schrijven kost veel tijd maar is absoluut de moeite waard! Besteed deze klus uit als je er zelf geen tijd voor hebt. Interwens helpt je hierbij graag! Het is van belang dat je tijdens het schrijven van de blogartikelen de achterliggende doelen niet uit het oog verliest. Wil je met jouw blogtekst informeren, verkopen of werven? Interwens bepaald samen met jou de doelen en zet zo nodig een strategie op voordat de blogs worden geschreven.


Waaraan voldoet de blogtekst die Interwens schrijft?

De blogteksten die Interwens schrijft, gaan over de vooraf met jou vastgestelde onderwerpen. Het is mogelijk en verstandig om één of meerdere zoekwoorden op te geven die in de blogtekst verwerkt worden. Zoekwoorden zijn woorden waarop je graag beter gevonden wilt worden op het internet.

Ook met het bepalen van de zoekwoorden kan Interwens je helpen. In de geschreven blogtekst worden ook twee uitgaande links verwerkt, die verwijzen naar een bepaalde pagina van jouw website. Dit kan de homepage zijn maar ook een zogeheten landingspagina. Daarnaast voegen we een rechtsvrije afbeelding toe.

Blogtekst laten schrijven van 400 woorden

Het publiceren van blogteksten

Veel websites hebben een eigen blogpagina. Wellicht heeft jouw website dat ook en wil je daarvoor teksten laten schrijven. Echter kun je er ook voor kiezen om blogteksten te laten schrijven en deze te publiceren op een externe plek, dus op andere blogpagina’s.

Interwens heeft vele mogelijkheden om de geschreven blogteksten extern te plaatsen. Het schrijven van een blogtekst van minimaal 400 woorden kost bij Interwens 25 euro exclusief BTW. Wil je deze daarnaast via ons ook laten publiceren op een externe blogpagina? Dan bedraagt de kosten in het totaal 40 euro per blog exclusief BTW.


Waarom een blogtekst van 400 woorden?

Google heeft minimaal 300 woorden nodig om een blogtekst goed te kunnen interpreteren. Aan de hand van deze 300 woorden bepaalt Google hoe relevant de blogtekst is voor de zoekresultaten. Maar om een goede blogtekst te schrijven op basis van een samenhangend verhaal waarin voldoende informatie gegeven wordt, is 400 woorden beter. Degene die de tekst leest is meestal in zo’n 2 a 3 minuten klaar.