Het schrijven van blogteksten die daarna geplaatst worden op externe blogpagina’s, is een effectieve manier van online reclame maken. Deze manier wordt al door vele bedrijven toegepast. Ben jij nog niet begonnen met bloggen, dan beveel ik dat ten zeerste aan om dat toch te gaan doen! Het bloggen zorgt er namelijk voor dat je meer bezoekers naar je website kunt genereren. Dat je snel naamsbekendheid creëert en daarmee dus eenvoudiger je omzet kunt verhogen. Door blogteksten te schrijven en te publiceren op externe blogpagina’s, zorg je er ook voor dat je website hoger in de zoekmachines komt te staan. Als je van plan bent om dit gedeelte van de zoekmachine optimalisatie uit te besteden, dan kun je voor zowel het schrijven als het plaatsen van dergelijke blog teksten bij Interwens terecht.

Waarom een blog tekst van 500 woorden?

De eerste vraag die meestal gesteld wordt als we het over het schrijven van blogteksten hebben is, “waarom moet ik bloggen?” Deze vraag hebben we in de hierboven geschreven alinea beantwoord. De tweede vraag is “hoe krijg ik met bloggen meer bezoekers naar mijn website”, ook deze vraag hebben we in het kort al beantwoord.

Dan volgt meestal de derde vraag: “Hoeveel woorden moet een blog tekst hebben?” Hier zijn helaas geen standaard regels voor maar wel tips die je in acht kunt nemen om zoveel mogelijk resultaat te boeken met het schrijven en publiceren van blogteksten.

Een blog van 300 woorden goed, 400 woorden beter, 500 woorden best!

Een blog tekst moet uit minimaal 300 woorden bestaan om door Google geïndexeerd te worden. Een blog tekst van minimaal 400 woorden is prettig om te lezen en heeft voldoende “ruimte” om een onderwerp goed toe te lichten. Een blog tekst van minimaal 500 woorden, geeft vele malen meer resultaat in de zoekmachines!

Blog tekst laten schrijven

Google en klanten zijn dol op lange blogteksten!

Hoe langer een blog tekst hoe meer relevante informatie. Natuurlijk klopt deze stelling niet altijd aangezien je ook kwalitatief slechte lange blogteksten kunt schrijven, maar Google gaat hier simpelweg wel vanuit.

Hoe langer de blog tekst hoe vollediger en dus waardevoller deze is. Met als gevolg dat zo’n lang blogbericht ook sneller hoger in de zoekresultaten verschijnt! En dat willen we natuurlijk naast al onze andere doelen waarvoor we bloggen, graag bereiken!

Unieke blogteksten plaatsen op kwalitatief goede externe blogpagina’s

Interwens schrijft goed leesbare, SEO gerichte blogteksten van minimaal 500 woorden voor een bedrag van 35 euro per blog tekst exclusief BTW. In deze blog tekst worden maximaal 3 uitgaande links vermeld. De uitgaande links kunnen bijvoorbeeld verwijzen naar de homepage van jouw website, of naar één van de landingspagina’s waar een specifiek product of een bepaalde dienst wordt omschreven waarover verteld is in die bewuste blog tekst.

Wil je de geschreven blog tekst ook door Interwens op een externe blogpagina laten plaatsen? Dan kom je op een totaalbedrag van 50 euro per blog exclusief BTW uit. De blog tekst samen met een rechtsvrije afbeelding, wordt dan geplaatst op een blogsite met een minimale PA en DA waarde van 10.

Wij kunnen je bij interesse eventueel een lijst toesturen met blogpagina’s waaruit je een keus kunt maken.

Blogpost: Online Marketing