Blogberichten

/Blogberichten/

Blog tekst laten schrijven van 500 woorden

Het schrijven van blogteksten die daarna geplaatst worden op externe blogpagina’s, is een effectieve manier van online reclame maken. Deze manier wordt al door vele bedrijven toegepast. Ben jij nog niet begonnen met bloggen, dan beveel ik dat ten zeerste aan om dat toch te gaan doen! Het bloggen zorgt er namelijk voor dat je meer bezoekers naar je website kunt genereren. Dat je snel naamsbekendheid creëert en daarmee dus eenvoudiger je omzet kunt verhogen.

Door blogteksten te schrijven en te publiceren op externe blogpagina’s, zorg je er ook voor dat je website hoger in de zoekmachines komt te staan. Als je van plan bent om dit gedeelte van de zoekmachine optimalisatie uit te besteden, dan kun je voor zowel het schrijven als het plaatsen van dergelijke blog teksten bij Interwens terecht.

Waarom een blog tekst van 500 woorden?

De eerste vraag die meestal gesteld wordt als we het over het schrijven van blogteksten hebben is, “waarom moet ik bloggen?” Deze vraag hebben we in de hierboven geschreven alinea beantwoord. De tweede vraag is “hoe krijg ik met bloggen meer bezoekers naar mijn website”, ook deze vraag hebben we in het kort al beantwoord. Dan volgt meestal de derde vraag: “Hoeveel woorden moet een blogtekst hebben?” Hier zijn helaas geen standaard regels voor maar wel tips die je in acht kunt nemen om zoveel mogelijk resultaat te boeken met het schrijven en publiceren van blogteksten.

Een blog van 300 woorden goed, 400 woorden beter, 500 woorden best!

Een blogtekst moet uit minimaal 300 woorden bestaan om door Google geïndexeerd te worden. Een blog tekst van minimaal 400 woorden is prettig om te lezen en heeft voldoende “ruimte” om een onderwerp goed toe te lichten. Een blogtekst van minimaal 500 woorden, geeft vele malen meer resultaat in de zoekmachines!

Blog tekst laten schrijven

Google en klanten zijn dol op lange blogteksten!

Hoe langer een blogtekst hoe meer relevante informatie. Natuurlijk klopt deze stelling niet altijd aangezien je ook kwalitatief slechte lange blogteksten kunt schrijven, maar Google gaat hier simpelweg wel vanuit. Hoe langer de blogtekst hoe vollediger en dus waardevoller deze is. Met als gevolg dat zo’n lang blogbericht ook sneller hoger in de zoekresultaten verschijnt! En dat willen we natuurlijk naast al onze andere doelen waarvoor we bloggen, graag bereiken!

Unieke blogteksten plaatsen op kwalitatief goede externe blogpagina’s

Interwens schrijft goed leesbare, SEO gerichte blogteksten van minimaal 500 woorden voor een bedrag van 35 euro per blog tekst inclusief BTW. In deze blogtekst worden maximaal 3 uitgaande links vermeld. De uitgaande links kunnen bijvoorbeeld verwijzen naar de homepage van jouw website, of naar één van de landingspagina’s waar een specifiek product of een bepaalde dienst wordt omschreven waarover verteld is in die bewuste blogtekst.

Wil je de geschreven blogtekst ook door Interwens op een externe blogpagina laten plaatsen? Dan kom je op een totaalbedrag van 50 euro per blog inclusief BTW uit. De blogtekst samen met een rechtsvrije afbeelding, wordt dan geplaatst op een blogsite met een minimale PA en DA waarde van 10. Wij kunnen je bij interesse eventueel een lijst toesturen met blogpagina’s waaruit je een keus kunt maken.

Blogpost: Ontbijtservice Nederland

By |2019-11-14T08:56:21+01:0014 november 2019|Categories: Website|

Linkbuilding en website promotie

Linkbuilding en website promotie bijna iedereen heeft tegenwoordig een reden om een eigen website te hebben. Je kunt er informatie op delen, je klanten op de hoogte houden of je producten tonen. Meestal is er maar 1 doel: goed verkopen. De uitstraling, de lay-out van de website is erg belangrijk, het oog wil ook wat. Maar met een mooie website alleen, wordt er niets verkocht. Een mooie website die niet of slecht in zoekmachines voorkomt, is als een prachtige etalage in een uitgestorven wijk.

Vindbaarheid door website promotie

De vindbaarheid van een website hangt af van vele factoren. Onder andere het juiste gebruik van inhoud (content) en opbouw van de site. Belangrijk zijn ook de juiste technische codes, alt-tags en het aantal inkomende links naar de site. Google ziet ze als stemmen en hoe relevanter ze zijn, hoe hoger je scoort bij de zoekresultaten. Ook de domeinnaam, de leeftijd van de site telt mee en de populariteit van de dienst of product die wordt aangeboden. Zorg ervoor dat je linkjes niet alleen naar de homepage van je website of shop gaan. Linkjes naar categorieën, blogposts of productpagina’s zijn net zoveel waard. De kracht van de linkjes (linkjuice) wordt vanaf de pagina waarop ze binnenkomen binnen je site ook weer doorgegeven. Dit gaat via je menustructuur en linkjes in teksten. Als je site goed in elkaar zit en je menu verwijst naar categorieën met de juiste zoektermen dan kom je al een heel eind.

Linkbuilding en Website Promotie

Vindbaarheid van je website vergroten

Linkbuilding en website promotie ben jij ook de eigenaar van een mooie website met weinig resultaat? Op deze website vind je tips om de vindbaarheid van je website te vergroten. Ben je zelf niet internet handig of heb je een webmaster die niet meewerkt? Ik wil je graag helpen met nieuwe content, blogartikelen, linkbuilding of website promotie. Stuur me een e-mail met daarin het adres van je mooie website en je wensen, zodat ik kan bekijken wat ik voor je website kan betekenen. Ook als je nog geen website hebt, wil ik je graag helpen!

Blogpost: Waarom een WordPress website laten maken?

By |2019-11-14T08:51:56+01:0023 april 2019|Categories: Website|

Waarom een WordPress website laten maken?

WordPress is het meest populaire CMS over de hele wereld. CMS staat voor Content Management Systeem en is eigenlijk het programma waar een website op draait. WordPress is zo populair dankzij de gebruiksgemakken maar ook vanwege de zeer voordelige prijs. De voordelige prijs ontstaat omdat WordPress open Source software heeft. Open Source betekend dat de broncode vrij is voor iedereen. Iedereen kan dus kopiëren, aanpassen en verspreiden zonder kosten kwijt te zijn aan auteursrechten. Open source software heeft ook een heel ander zeer groot voordeel. Juist omdat het vrije software is, heeft WP een grote community die allerlei extra software ontwikkelt om toe te voegen aan WP, dit worden plugins genoemd. En uiteraard is het grote gedeelte van deze plugins ook gratis of tegen een zeer klein bedrag te verkrijgen.

Website laten maken

De voordelen van een WordPress website

Dankzij de voorraad van tienduizenden kleine softwaretoevoegingen, ook wel plugins genoemd, kunt u een WordPress website laten maken, precies zoals u die wenst te hebben. Eigenlijk is alles mogelijk wat u maar kan bedenken. Met WordPress kunt u bijvoorbeeld met een handomdraai social media integreren in de website. Inclusief de social media buttons zoals een sharebar, Twitterfeed, Facebookfeed, Pinterest volgknop, Instagram of Google+ badge. Maar denk ook aan andere handigheden zoals sliders, nieuwsbrieven, tabellen enz.

Daarnaast zijn er ook allerlei slimme plugins te verkrijgen die ervoor zorgen dat de SEO eenvoudiger gaat en de snelheid van uw website optimaal is. WP is zoekmachine vriendelijk en daarom bijna altijd eenvoudig en zonder heel veel moeite hoger in Google te indexeren. Bent u van plan om veel te gaan bloggen op uw nieuwe website? Ook dan is WP uitermate geschikt! Bij een blog is het belangrijk dat deze redelijk actief is. Via WordPress kunt u instellen wanneer een artikel gepubliceerd wordt. Zo kan u zeer consistent zijn met het bloggen en dat waarderen de lezers van uw blog zeker!

WordPress websites zijn veilig en spamvrij

De ontwikkelaars van WordPress en hun gehele community doen er alles aan om de beveiliging up-to-date te houden. Daarnaast zijn er tientallen plugins beschikbaar die uw website beschermen tegen spam zoals de plugin Akismet.

Enthousiast geworden over WordPress?

Hebben wij u met dit artikel al kunnen overtuigen van de kwaliteit van WP. Wilt u een nieuwe website laten maken en denkt u dat WordPress daar wellicht geschikt voor is? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met Webactueel op. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met u waarin we kunnen brainstomen over uw ideeën en eisen. Na het gesprek kunnen wij u een prijsopgave meegeven waar u uiteraard rustig over kunt nadenk. Ons kennismakingsgesprek is kosteloos en zonder verplichtingen. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op het kantoor van Webactueel!

Blogpost: Luuks Shoes Amsterdam

By |2019-11-14T08:52:44+01:0030 september 2018|Categories: Website|

Luuks Shoes Amsterdam

Luuks Shoes Amsterdam opgestart in 2003 met kleine opkomende merken als Fiorentini + Baker, N.D.C. en later Golden Goose Deluxe Brand. Zij waren de eersten die deze merken in Nederland introduceerden.

Later zijn ook Belgische ontwerpers als A.F. VandeVorst en Maison Martin Margiela toegetreden tot de schappen. Luuks heeft unieke designer schoenen door het aanbieden van collecties die niet overal zijn te vinden in Nederland. Luuks Schoenenwinkel is gelegen in Amsterdam Oud Zuid, Jacob Obrechtstraat 12 in de buurt van de driehoek Rijksmuseum, Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.

Luuks Shoes Amsterdam

Fiorentini + Baker streeft naar het creëren van eenvoudige maar mooie laarzen en schoenen. Officine Creative: Schoenen, laarzen, echt alle schoenen van Officine Creative hebben een speciale vintage look en feel. Maison Margiela: het merk Maison Margiela heeft elk seizoen een ander karakter, maar houdt het sterke gevoel van conceptuele experimenten intact. Marsell: in 2001 lanceerden broers en zusters Roberto, Marco en Elisa Cima Marsèll, een luxe schoenenbedrijf dat stoere, klassieke schoenen met een moderne twist benadrukte. Oh ja, cowboylaarzen zijn weer terug en Sartore weet nog steeds heel goed hoe ze te maken! 
Oh yes, cowboyboots are back again and Sartore still knows very well how to make them! Check out their latest style with a new midheel and washed, also available red!

Uw bestelling wordt verzonden met de standaardservice van Postnl of DHL. Houd er rekening mee dat u moet tekenen voor uw levering. U kunt uw pakket traceren door gebruik te maken van de track- en traceercodes die per e-mail worden verstrekt na verzending van uw pakket.

Als uw afleveradres buiten de Europese Unie valt, hoeft u geen btw te betalen (21%). De btw wordt van de prijs afgetrokken zodra u uw verzendadres invult bij het uitchecken. Houd er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor douane- of invoerrechten en / of lokale belastingen in uw land. Luuks Shoes Amsterdam.

Blogpost: Ontbijtservice Nederland

By |2019-11-14T08:53:34+01:0015 maart 2017|Categories: Webwinkels|

Ontbijtservice Nederland

Ontbijtservice

Ontbijtservice Aan de Waal bezorgt champagne ontbijten bij particulieren en bedrijven. Overheerlijke ontbijtjes bezorgen wij in heel Nederland van Zwolle tot Maastricht en van Amsterdam tot Antwerpen.

Ontbijtservice bestellen voor de eerstvolgende ochtend?

Wilt u een ontbijt voor de volgende dag reserveren dan dient u de bestelling te plaatsen vóór 18:00 uur. De betaling dient u voor levering aan ons te verrichten via iDeal, internet bankieren of contant bij aflevering van het ontbijt. Het ontbijtpakket wordt in een luxe geschenkdoos bezorgd. Alvorens het champagneontbijt wordt afgegeven, schenkt een medewerker van de ontbijtservice hete koffie in afsluitbare bekers. De champagne ontbijtjes zijn geschikt voor ontbijt op bed.

 

Champagne ontbijt op bed

Op en rondom landelijke feestdagen bezorgen wij ook speciale feestontbijten. Ontbijt op bed voor elke feestdag Valentijnsontbijt, Paasontbijt, Moederdagontbijt, Vaderdagontbijt en het Kerstontbijt. Het ontbijt word als een steeds belangrijkere maaltijd gezien tijdens de feestdagen. Voor het kerstdiner even samen met uw gezin of vrienden aanschuiven aan tafel voor een heerlijk kerst ontbijt.

Het is een origineel en leuk idee om iemand te verrassen met een heerlijk champagne ontbijt op bed. Het is een uitdaging om daar iedere keer opnieuw een verrassende belevenis van te maken. Een verrassing die de ontvanger van het ontbijt niet snel zal vergeten! Ontbijtservice Aan de Waal werkt met verse kwaliteitsproducten. Alle broodspecialiteiten zijn van plaatselijke bakker en worden volgens authentieke receptuur en met natuurlijke ingrediënten bereid. Alles wordt met zorg verpakt en het verse ontbijt word natuurlijk aan huis bezorgd.

Tot onze mogelijkheden behoort ook het verzorgen van een compleet ontbijt of lunchbuffet voor bijvoorbeeld je collega’s, familie, vrienden of kennissen.  Het ontbijt wordt in buffetvorm gepresenteerd zodat de ontvangers hun eigen ontbijt kunnen samenstellen.

Ontbijt betalen

Factuur (vooraf via iDeal, internetbankieren of een bank overschrijving)
Contant bij aflevering, voor eigen adres of als u aanwezig bent op het bezorgadres. Gepast geld in envelop is gewenst

Blogpost: Blog tekst laten schrijven van 500 woorden

By |2019-11-14T08:58:53+01:008 juni 2016|Categories: Webwinkels|