Waarom nu nog gaan bloggen?

Ben jij voor jouw onderneming nog niet gaan bloggen? Had je hier geen tijd voor, vind je het lastig om te schrijven of kun je geen inspiratie vinden? Wellicht heb je gedacht “waarom nu nog gaan bloggen? Er zijn al zoveel bedrijven die bloggen”. Dit is absoluut een verkeerde gedachte!

Een gedachte die te vergelijken is met “Waarom nu nog een bedrijf starten? Er zijn al zoveel bedrijven…”. Niet bloggen is in mijn ogen een gemiste kans! Lukt het zelf niet om blogs te schrijven en te publiceren voor jouw dienst, product of onderneming? Besteed deze klus dan uit en laat dit dan over aan een professional!

Met één blog per maand kun je al profileren en profiteren!

De zogeheten Google-trucjes die voorheen uitgevoerd konden worden om je website beter vindbaar te maken, zijn inmiddels allemaal getackeld door zoekmachines als Google. Het wordt steeds lastiger om je website te profileren op het internet. Maar eerlijke en waardevolle content scoort altijd goed!

Geen trucjes meer… Een daadwerkelijke content verbetering op je website aanbrengen zorgt voor betere resultaten! Het schrijven en publiceren van blogartikelen is geen tijdelijke oplossing voor een slecht vindbare website. Het is een techniek die zorgt voor een constante verbetering. Je hoeft niet persé veel te bloggen om deze verbetering in gang te zetten. Met één goede waardevolle blog per maand kun je al profileren en profiteren!

Bloggen

Is bloggen niet weggelegd voor jou? Besteed het uit!

Als je besluit om een blog te gaan schrijven om een betere vindbaarheid en naamsbekendheid te krijgen, dien je wel wat kennis te hebben over de manier van schrijven. Je blog moet informatief zijn en prettig om te lezen. Daarnaast dien je enkele SEO technieken toe te voegen aan je tekst om het allerbeste resultaat te bereiken met je blog.

Wil je starten met bloggen maar heb je daar zelf geen tijd voor? Dan doe je er goed aan om het bloggen uit te besteden aan een professional. Wij schrijven voor onze klanten graag sterke, goed leesbare, SEO gerichte blogteksten. Teksten die zorgen dat je website beter vindbaar wordt op bepaalde zoekwoorden, diensten of producten.

Intern en extern bloggen

Je kunt de blogs die wij schrijven gebruiken om op je eigen website te publiceren, zodat je eenvoudig meer informatie kunt geven. Informatie waar je nieuwe klanten wat aan hebben en naar zoeken waardoor ze bij jouw website uitkomen. Maar je kunt ook bloggen op andere “externe” websites. Websites die gerelateerd zijn aan jouw onderneming. Om zo op een externe manier reclame te maken voor je eigen website. Wij kunnen zowel het intern als het extern bloggen voor je regelen.

Scroll naar boven