Blogtekst laten schrijven van 300 woorden

Ondanks bijna ieder bedrijf tegenwoordig blogt, is het nooit te laat om ermee te beginnen! Het is juist een gemiste kans als je er niet mee begint! Heb jij niet de juiste persoon in je bedrijf die het bloggen kan oppakken of ben je ZZP’er en heb je gewoonweg geen tijd om te gaan bloggen? Besteed dan het schrijven van goede blogteksten uit. Interwens helpt graag!


Kwalitatief goede blogteksten voor bedrijven

Wij schrijven voor onze klanten sterke, goed leesbare, SEO gerichte blogteksten. De teksten kunnen gaan over jouw bedrijf, over een onderdeel ervan of over bepaalde producten of diensten. Vooraf overleggen we dan ook met jou om deze onderwerpen vast te stellen en kijken we samen welke strategie het belangrijkste is voor het bedrijf.


Wat wil je bereiken met het bloggen?

Er zijn verschillende doelen die je kunt nastreven tijdens het bloggen. Wil je bijvoorbeeld producten gaan promoten of mensen informeren over de diensten die het bedrijf levert? Is jouw doel naamsbekendheid creëren of puur de verkoop verhogen? Dit zijn allemaal doelen die bereikt kunnen worden door te gaan bloggen!

Blogtekst laten schrijven van 300 woorden

Interne of externe blogs

Je kunt blogteksten laten schrijven om deze daarna op je eigen website te plaatsen. Dit is goed om te doen als je bijvoorbeeld een product introduceert of mensen wilt informeren over een nieuwe dienst of grote stap die het bedrijf gaat nemen zoals een visie of verhuizing. Je kunt er ook voor kiezen om de blogteksten extern op andere websites te laten plaatsen. Hiermee kun je bijvoorbeeld meer naamsbekendheid creëren of potentiele nieuwe klanten benaderen.


Het plaatsen van externe blogs

Jouw uniek geschreven blogtekst wordt gepubliceerd op een blogsite met een PA en DA waarde van minimaal 10. De kosten voor het schrijven en publiceren van een artikel van 300 woorden zijn 30 euro exclusief btw. Wil je een blogtekst van 300 woorden laten schrijven door Interwens om deze daarna op je eigen website te plaatsen? Dan zijn de kosten 18 euro exclusief btw.