Startpagina link toevoegen

Bij Interwens is het mogelijk om een link aan te vragen op één of meerdere dochter pagina’s van het domein JouwThema.nl. Jij kunt zelf kiezen welke dochter pagina interessant is om jouw website op te promoten. Klik hier voor een overzicht van alle mogelijke startpagina’s van JouwThema.nl.

Naast de dochters van JouwThema.nl hebben we ook nog een reeks andere startpagina’s in ons beheer. Ook hierop kunnen wij onder dezelfde voorwaarden een link plaatsen naar jouw website. Klik hier voor een overzicht van de andere startpagina’s.


Jouw website promoten

Om zoveel mogelijk profijt te hebben van een startpagina link is het verstandig om een dochterpagina uit te kiezen met een relevant onderwerp. Een onderwerp dat een match heeft met de website die je wilt promoten.

Do follow links zonder terugkerende kosten

De link die je aanvraagt, zal geplaatst worden als do follow link op de gewenste dochter en is blijvend van aard. Deze wordt dus niet na een jaar weer verwijderd. Voor de links op JouwThema.nl of op één van de andere dochters vragen wij geen jaarlijkse betaling maar een éénmalig bedrag van 5 euro per link.


Startpagina link aanvragen

Vul het formulier op deze pagina volledig in als je een startpagina link wilt aanvragen op één van de dochters van JouwThema.nl. Verricht daarna de betaling. Het bedrag van 5 euro voor 1 startpagina link kan worden afgerekend met iDEAL, Creditcard, Apple Pay, PayPal, Bancontact/Mister Cash en diverse andere betaalmethodes.

De linkvermelding wordt handmatig geplaatst meestal binnen 24 uur. Na de betaling ontvang je een bevestiging van de plaatsing en de factuur van je betaling. Erotiek, dating en goksites links zijn niet toegestaan op de pagina’s van Interwens.


Meerdere links op diverse dochter pagina’s aanvragen?

Wil je niet één link laten plaatsen maar meerdere links op diverse dochters? Maak dan gebruik van de staffelkorting! Kies voor:

    Scroll naar boven