Linkbuilding uitbesteden

Een sterk linkbuilding profiel is essentieel voor de vindbaarheid van een website. Door linkbuilding activiteiten wordt de domain authority versterkt en scoort de website hoger in zoekmachines zoals Google. Linkbuilding is dus een zeer belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Wil je zelf niet aan linkbuilding doen omdat je er geen tijd voor hebt of omdat je niet weet hoe je dit moet doen? Dan is de linkbuilding uitbesteden een slimme zet!

Wat houdt linkbuilding in?

Het opbouwen van een sterk linkbuilding profiel bestaat uit twee verschillende gedeeltes. Je hebt namelijk interne en de externe linkbuilding, hier dadelijk meer over. Ga je de linkbuilding voor jouw website zelf verzorgen? Let er dan op dat je kwalitatief goede links verzamelt. Doe je dit niet, dan heb je kans dat je website niet stijgt in de zoekresultaten van de zoekmachines maar juist enorm daalt. Weet je niet zeker of je het goed doet? De linkbuilding uitbesteden aan een marketingbureau dat hierin gespecialiseerd is, is dan een beter idee.

Linkbuilding uitbesteden

Interne linkbuilding

Interne linkbuilding gebeurt op de website zelf. Een potentiële klant die jouw website bezoekt moet eenvoudig door de pagina’s van je website kunnen surfen en precies vinden wat hij of zij zoekt. Dit bevordert natuurlijk de omzet die een website genereert. Door de afzonderlijke pagina’s van je website met elkaar te verbinden door middel van interne links ontstaat er een soort spinnenweb. Het zoeken naar de juiste informatie, of producten wordt voor jouw klanten vele malen makkelijker hierdoor. Daarnaast kun je op deze manier de belangrijkste pagina van je website meer waarde toekennen.

Externe linkbuilding

Externe linkbuilding, is het verzamelen van links op andere website. Deze links laat je verwijzen naar één van de pagina’s op jouw eigen website en je neemt daarbij vaak een zoekwoord als anchor tekst mee. Vooral dit gedeelte van de linkbuilding kost enorm veel tijd, je hebt immers een groot aantal website nodig die willen meewerken aan de promotie van jouw website. Helaas wordt om deze redenen dit gedeelte vaak overgeslagen. Een gemiste kans denken wij bij Interwens. Daarom bieden wij aan om de linkbuilding voor jou te verzorgen. Linkbuilding uitbesteden is niet duur maar levert wel enorm veel resultaat op.