Startpagina links 10 stuks

Startpagina links 10. Links die verwijzen naar jouw website zijn onmisbaar wanneer je beter vindbaar wilt worden op het internet. Interwens helpt je graag met het verzamelen van kwalitatieve links die verwijzen naar jouw website.

Wij kunnen links plaatsen op een groot aantal Nederlandse startpagina’s met een uiteenlopend assortiment onderwerpen. Laat ons een keus maken en links plaatsen op relevante startpagina’s, of kies ze zelf uit! Bij Interwens mag je namelijk zelf kiezen op welke startpagina’s er een link naar jouw website mag komen te staan.

Bekijk de startpagina’s van Interwens hier!

Permanente en dofollow links

De linkverwijzingen die jij uitkiest en Interwens voor je plaatst, zijn permanent en do follow. Er wordt een eenmalige prijs berekend. Er worden naast deze plaatsingskosten dus geen terugkerende kosten berekend.

Om het natuurlijke proces van de linkbuilding te waarborgen, worden de links handmatig gefaseerd geplaatst over minimaal 7 dagen, indien gewenst kan dit ook uitgespreid worden over een langere periode. Erotiek, dating en goksites links zijn niet toegestaan op de pagina’s van Interwens.

Wil jij 10 links laten plaatsen voor 40 euro?

Heb jij in de lijst met startpagina’s van Interwens interessante mogelijkheden gezien? Wil jij graag 10 links laten plaatsen op 10 verschillende startpagina’s? Stel dan een Excel bestand op met jouw wensen en stuur dit na je betaling naar: info@interwens.nl.

Het bedrag van 40 euro voor 10 links kan worden afgerekend met iDEAL, PayPal, Bancontact/Mister Cash, Giropay en diverse andere betaalmethodes.

Hoeveel links heb ik nodig?

Nieuwe websites hebben vaak nog niet zo heel veel backlinks. Als je zou willen, kun je in een paar uur wel honderden bruikbare links kopen en laten plaatsen. Links waar je autoriteit mee zou kunnen opbouwen. Toch is dat niet verstandig om te doen! Een nieuwe website die plotseling heel veel backlinks verzamelt komt onnatuurlijk over op Google en wordt daarvoor gestraft.

Pak de linkbuilding van je nieuwe website dus rustig aan. Plaats de komende weken eerst eens 10 links en bouw het aantal langzaam op. Zo blijft het een natuurlijk proces en dat zorgt voor een goede vindbaarheid van je website.

20 of meer links laten plaatsen!

Bestaat jouw website al wat langer en heb je ook al wat tijd besteed aan de linkbuilding van je website? Is het tijd voor een grotere stap? Kijk dan eens naar de andere aanbiedingen die Interwens heeft.

Scroll naar boven