Startpagina links 20 stuks

Wil je een goede start maken met de promotie van je website? Ga dan voor “Startpagina links 20” van Interwens! Kies uit de lijst met startpagina’s van Interwens 20 verschillende pagina’s en laat je website hierop vermelden. Uiteraard kun je het kiezen ook aan ons overlaten en alleen een URL en linknaam doorgeven die je graag wil gebruiken bij het plaatsen van de links. Het is ook mogelijk om meerdere URL’s en linknamen door te geven in één opdracht.


Hoe werkt het plaatsen van 20 links bij Interwens?

Jouw website wordt geplaatst op de 20 uitgekozen startpagina’s. Om te zorgen voor een natuurlijk resultaat gebeurd dit in een tijdsbestek van 14 dagen, of langer als jij dat zelf wenst. De links zijn blijvend en worden “dofollow” geplaatst. De linkplaatsing gebeurd handmatig. Erotiek, dating en goksites links zijn niet toegestaan bij Interwens.


Het aanleveren van de URL’s en linknamen

Wil je graag gebruik maken van de aanbieding “Startpagina links 20″? Dan vragen wij je om de url’s die je wilt laten plaatsen, samen met de linknamen in een Excel bestand te noteren. Wil je zelf uitkiezen waar de links komen te staan? Dan ook graag de 20 gekozen startpagina’s noteren. Dit Excel bestand kun je sturen naar: info@interwens.nl


Wat kost het plaatsen van 20 startpagina links bij Interwens?

Voor 70 euro wordt jouw website 20 x vermeld op 20 verschillende startpagina’s. Er wordt dus enkel en alleen een eenmalige plaatsingskosten in rekening gebracht. Het bedrag van 70 euro voor 20 links kan worden afgerekend met iDEAL, Creditcard, Apple Pay, PayPal, Bancontact/Mister Cash, Giropay en diverse andere betaalmethodes.


Hoe kan ik zien hoeveel backlinks mijn website al heeft?

Om te zien hoeveel backlinks jouw website momenteel heeft, kun je een backlink checker tool gebruiken. Het is verstandig om eerst te kijken hoeveel backlinks je website al heeft voordat je een nieuwe serie links laat plaatsen. Zo kun je beter de resultaten beoordelen en het verloop bekijken. Goede backlink checker tools zijn bijvoorbeeld Ahrefs en Google Webmaster Tools. Die laatste tool is trouwens ook handig om het zoekverkeer naar je website te bekijken. Je zou deze informatie kunnen gebruiken om de linknamen te bepalen waaronder je de vermelding naar je website laat plaatsen.

    Scroll naar boven