Startpagina links 50 stuks

Kies je voor “Startpagina links 50”, dan wordt jouw website door InterWens op 50 verschillende startpagina’s gezet. Het bedrag van 150 euro voor deze 50 links kan worden afgerekend met iDEAL, PayPal, Creditcard, Apple Pay, Bancontact/Mister Cash, Giropay en diverse andere betaalmethodes.


Het plaatsen van 50 links bij Interwens

Je kunt zelf 50 startpagina’s uitkiezen uit deze lijst, waarop jij jouw links wil laten plaatsen. Uiteraard kun je het kiezen ook aan ons overlaten. Wij zoeken dan de 50 meest relevante pagina’s voor je op. Nadat je links geplaatst zijn, ontvang je van ons een lijst waarop je precies kunt zien op welke pagina’s je website vermeld staat. Je mag in één opdracht verschillende domeinnamen, URL’s en linknamen promoten.

De links worden handmatig gefaseerd geplaatst in een tijdsbestek van 30 dagen. Hiermee proberen we een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bewerkstelligen. Daarnaast zijn de links permanent en “do follow”, er worden dus geen terugkerende kosten berekend. Het plaatsen van erotiek, dating en goksites is niet toegestaan bij Interwens.


Graag in een Excel bestand aanleveren

Stuur een lijst met jouw wensen, het liefst gemaakt in Excel, naar info@interwens.nl. Vul in deze lijst de 50 pagina’s in waarop jouw links mogen komen te staan. Zet daarachter de desbetreffende URL en linknaam die je wilt vermelden. Dan gaan wij er spoedig mee aan de slag!


Denk na over de juiste URL en linknaam

Om de beste resultaten te boeken met “Startpagina links 50”, is het van belang dat je goed nadenkt over de URL’s en linknamen die je wil laten plaatsen. Wat wil je bereiken met deze promotie? Wil je het bedrijf naamsbekendheid geven of alleen een bepaald product promoten? Stem je linknamen en URL’s af op het doel dat je voor ogen hebt. Het doel kun je eventueel ook bepalen door gebruik te maken van Google Webmaster Tools waarmee je het zoekverkeer naar je website kunt bekijken.

    Scroll naar boven