Ontbijtservice

Ontbijtservice Aan de Waal bezorgt champagne ontbijten bij particulieren en bedrijven. Overheerlijke ontbijtjes bezorgen wij in heel Nederland van Zwolle tot Maastricht en van Amsterdam tot Antwerpen.

Ontbijtservice bestellen voor de eerstvolgende ochtend?

Wilt u een ontbijt voor de volgende dag reserveren dan dient u de bestelling te plaatsen vóór 18:00 uur. De betaling dient u voor levering aan ons te verrichten via iDeal, internet bankieren of contant bij aflevering van het ontbijt. Het ontbijtpakket wordt in een luxe geschenkdoos bezorgd. Alvorens het champagneontbijt wordt afgegeven, schenkt een medewerker van de ontbijtservice hete koffie in afsluitbare bekers. De champagne ontbijtjes zijn geschikt voor ontbijt op bed.

Champagne ontbijt op bed

Op en rondom landelijke feestdagen bezorgen wij ook speciale feestontbijten. Ontbijt op bed voor elke feestdag Valentijnsontbijt, Paasontbijt, Moederdagontbijt, Vaderdagontbijt en het Kerstontbijt. Het ontbijt word als een steeds belangrijkere maaltijd gezien tijdens de feestdagen. Voor het kerstdiner even samen met uw gezin of vrienden aanschuiven aan tafel voor een heerlijk kerst ontbijt.

Het is een origineel en leuk idee om iemand te verrassen met een heerlijk champagne ontbijt op bed. Het is een uitdaging om daar iedere keer opnieuw een verrassende belevenis van te maken. Een verrassing die de ontvanger van het ontbijt niet snel zal vergeten! Ontbijtservice Aan de Waal werkt met verse kwaliteitsproducten. Alle broodspecialiteiten zijn van plaatselijke bakker en worden volgens authentieke receptuur en met natuurlijke ingrediënten bereid. Alles wordt met zorg verpakt en het verse ontbijt word natuurlijk aan huis bezorgd.

Tot onze mogelijkheden behoort ook het verzorgen van een compleet ontbijt of lunchbuffet voor bijvoorbeeld je collega’s, familie, vrienden of kennissen.  Het ontbijt wordt in buffetvorm gepresenteerd zodat de ontvangers hun eigen ontbijt kunnen samenstellen.

Ontbijt betalen

Factuur (vooraf via iDeal, internetbankieren of een bank overschrijving)
Contant bij aflevering, voor eigen adres of als u aanwezig bent op het bezorgadres. Gepast geld in envelop is gewenst.