Een SEO specialist kan je helpen bij het verbeteren van de positie van je website. Hoe hoger je website in de zoekmachines verschijnt bij de juiste zoekopdracht, des te meer kans je hebt op bezoekers. Hoe meer relevante bezoekers, des te meer verkopen of offerte aanvragen. Een SEO specialist in de buurt is daarom altijd handig. Door een korte lijn tussen opdrachtgever en uitvoerder, kun je in een snelle tijd grote stappen ondernemen. Ben jij op zoek naar een bedrijf voor SEO Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact op met Interwens.

SEO Amsterdam kijkt technisch en inhoudelijk

SEO Amsterdam InterWens onderneemt drie grote stappen om een betere positie in de zoekmachine te verkrijgen met jouw website. De eerste te nemen stap is het bekijken van de website zelf. Er kunnen namelijk technische fouten aanwezig zijn die zorgen dat de website traag is of niet goed werkt. Dit heeft grote gevolgen voor de vindbaarheid van je website. De structuur van de website en de pagina indeling zorgen ervoor dat de website duidelijk is. Duidelijk voor zowel je bezoeker als voor een zoekmachine. Ook daar kunnen dus eventueel kleine aangebrachte wijzigingen. Deze wijzigingen kunnen een groot verschil maken voor de vindbaarheid van de website.

SEO Amsterdam

Content verbeteren of aanvullen met landingspagina’s

Als de website goed werkt en er een duidelijke structuur aanwezig is, kijkt SEO Amsterdam of er aanvullingen nodig zijn. Alle belangrijke onderwerpen, producten of diensten dienen namelijk goed onderbouwd te zijn. Onderbouwd met zowel woord als afbeelding, zodat de score in de zoekmachine optimaal is. Eventueel worden teksten aangepast, herschreven of toegevoegd. Soms komen er een aantal landingspagina’s bij.

Sterk linkprofiel door linkbuilding

Door een sterk linkprofiel krijgt je website meer waarde. Dit kan bereikt worden door kwalitatieve linkbuilding toe te passen. Ook het schrijven en plaatsen van externe blogs kan hierbij helpen. In de blog staat een link naar jou website. Ook linkbuilding is een onderdeel van SEO Amsterdam Interwens. Wij hebben vele mogelijkheden op dit vlak en kunnen ervoor zorgen dat jou website beter scoort. Een hogere positie in de zoekmachines betekent automatisch meer bezoekers.

Blogpost: Online Marketing Trends