Website promotie professioneel aanpakken

Website Promotie: bijna iedereen heeft tegenwoordig een reden om een eigen website te hebben. Je kunt er informatie op delen, je klanten op de hoogte houden of je producten tonen. Meestal is er maar 1 doel: goed verkopen.

De uitstraling, de lay-out van de website is erg belangrijk, het oog wil ook wat. Maar met een mooie website alleen, wordt er niets verkocht. Een mooie website die niet of slecht in zoekmachines voorkomt, is als een prachtige etalage in een uitgestorven wijk.

Vindbaarheid

De vindbaarheid van een website hangt af van vele factoren. Onder andere het juiste gebruik van inhoud (content) en opbouw van de site. Belangrijk zijn ook de juiste technische codes, alt-tags en het aantal inkomende links naar de site. Google ziet ze als stemmen en hoe relevanter ze zijn, hoe hoger je scoort bij de zoekresultaten.

Ook de domeinnaam, de leeftijd van de site telt mee en de populariteit van de dienst of product die wordt aangeboden. Zorg ervoor dat je linkjes niet alleen naar de homepage van je website of shop gaan. Linkjes naar categorieën, blogposts of productpagina’s zijn net zoveel waard.

De kracht van de linkjes (linkjuice) wordt vanaf de pagina waarop ze binnenkomen binnen je site ook weer doorgegeven. Dit gaat via je menustructuur en linkjes in teksten. Als je site goed in elkaar zit en je menu verwijst naar categorieën met de juiste zoektermen dan kom je al een heel eind.

Vindbaarheid van je website vergroten

Ben jij ook de eigenaar van een mooie website met weinig resultaat? Op deze website vind je website promotie pakketten en tips om de vindbaarheid van je website te vergroten.

Ben je zelf niet internet handig of heb je een webmaster die niet meewerkt? Ik wil je graag helpen met website promotie, linkbuilding, blogartikelen of nieuwe content.

Wie veel mensen op het internet wil bereiken zal hoog in de zoekresultaten moeten belanden met de juiste zoekwoorden. Daar heb je een website voor nodig die zichtbaar is.

Linkbuilding en het schrijven en plaatsen van unieke teksten verhogen de autoriteit van je website, wat een belangrijke factor is voor zoekmachines bij het bepalen van de ranking van jouw website.

Scroll naar boven