Website Promotie pakket Brons

Met website promotie pakket Brons van InterWens maak jij een vliegende start met de promotie van je website. Je hebt een mooie website en wilt meer bezoekers, website promotie pakket Brons is dan een mooie start.

Waar bestaat website promotie pakket Brons van Interwens uit?

  • 1 blog van minimaal 300 woorden, deze wordt door ons geschreven en extern gepubliceerd.
  • 5 weblinks vanaf partner pagina’s.
  • 10 startpagina links.

Wat kost Website promotie Brons van InterWens?

Voor Website promotie Brons van InterWens betaal je €95,- per maand.  Het verschuldigde bedrag betaal je gewoon aan het begin van elke nieuwe campagne maand. Je kunt de website promotie pakketten maandelijks afnemen.

Omdat je niet aan een abonnement vast zit is het ook mogelijk om maandelijks te wisselen tussen website promotie, Brons, Zilver, Goud, Platina en Diamant. Zelfs een maand overslaan of helemaal stoppen is mogelijk. Je zit dus nergens aan vast!

Om meer vertoningen en kliks te verkrijgen adviseren wij wel om over een periode van minimaal 3 tot 6 maanden website promotie toe te passen.

Beter gevonden genereerd uiteindelijk meer omzet!

Hoe gaan wij te werk?

Eerst lezen wij de data van jouw website of webshop uit. De gegevens die hieruit komen kunnen we gebruiken om de beste strategie te bepalen waaronder het kiezen van de juiste zoekwoorden.

Met deze zoekwoorden kunnen wij dan de zoekpositie van jouw website of webshop binnen Google verbeteren. Daarnaast is dit ook een mooie “nul” meting zodat we na een bepaalde periode het resultaat kunnen zien van de website promotie.

Daarna plaatsen wij jouw website op 10 startpagina’s en 5 weblinks vanaf partner pagina’s. De links zijn blijvend en worden in één maand geplaatst. Erotiek, dating en goksites zijn niet toegestaan bij InterWens. Ook schrijven wij een blogtekst die wij als externe blog online plaatsen.

Wat is…?

  • Een blog is een informatief of inspirerend artikel dat online staat. De door ons geschreven blogtekst gaat over jouw bedrijf, een product dat je verkoopt of een dienst dat jouw bedrijf verleent. De blogtekst is gebaseerd op het zoekwoord dat we eerder hebben vastgesteld waarmee we de zoekpositie een boost gaan geven.
  • Partnerlinks zijn links die we plaatsen op partnerpagina’s. Veel websites uit ons netwerk beschikken over een ‘vrienden van’ of ‘partners’ pagina. Op die pagina plaatsen wij een link naar jouw website of een pagina op jouw website. Dit noemen we een partnerlink.
  • Startpagina links zijn links die wij plaatsen op startpagina’s. Websites waarop veel links naar andere sites over een bepaald onderwerp te vinden zijn. Deze links verwijzen dus naar jouw website of webshop.

Wat is het voordeel of resultaat van website promotie?

Je vraagt je natuurlijk af wat is voor mij dan het voordeel of het resultaat als ik InterWens mijn website promotie laat verzorgen?

Hoe langer je de website promotie door InterWens laat verzorgen hoe meer autoriteit, backlinks en verwijzende domeinen jouw website of webshop krijgt op het internet. Wij zorgen voor linkplaatsing op relevante website met een interessant domain authority.

Hierdoor zal jouw website of webshop in waarde stijgen. Door Google zal dit als belangrijk en betrouwbaar worden gezien waardoor de zoek positie van jouw website of webshop omhoog gaat!

Scroll naar boven