Website Promotie pakket Platina

Met Website promotie pakket Platina van InterWens heb jij een totaal pakket aan website promotie in handen. Een website zorgt dat je bedrijf vindbaar is en genereerd in veel gevallen ook direct omzet. Het is dus belangrijk dat je website of je webshop goed zichtbaar is.

De zichtbaarheid van jouw website of webshop is een lastige klus en neemt veel tijd in beslag. InterWens begrijpt dat als geen ander, laat ons jou helpen bij het zichtbaar maken van jouw website of webshop, zodat jij je als ondernemer met andere zaken kunt bezig houden.

Waar bestaat website promotie pakket Platina van Interwens uit?

  • 6 blogs van minimaal 300 woorden, deze wordt door ons geschreven en extern gepubliceerd.
  • 30 weblinks vanaf partner pagina’s.
  • 100 startpagina links.

Wat kost Website promotie Platina van InterWens?

Voor Website promotie Platina van InterWens betaal je €595,- per maand.  Het verschuldigde bedrag betaal je gewoon aan het begin van elke nieuwe campagne maand. Je kunt de website promotie maandelijks afnemen.

Je zit niet aan een abonnement vast en het is mogelijk om maandelijks van website promotie pakket te wisselen. Ook bestaat de mogelijkheid een maand over te slaan of helemaal te stoppen.

Om meer vertoningen en kliks te verkrijgen adviseren wij wel om over een periode van minimaal 3 tot 6 maanden website promotie toe te passen.

Beter gevonden genereerd uiteindelijk meer omzet!

Hoe gaan wij te werk?

Eerst lezen wij de data van jouw website of webshop uit. De gegevens die hieruit komen kunnen we gebruiken om de beste strategie te bepalen waaronder het kiezen van de juiste zoekwoorden. Met deze zoekwoorden kunnen wij dan de zoekpositie van jouw website of webshop binnen Google verbeteren. Daarnaast is dit ook een mooie “nul” meting zodat we na een bepaalde periode het resultaat kunnen zien van de website promotie.

Daarna plaatsen wij jouw website op 100 startpagina’s en 30 weblinks vanaf partner pagina’s. De links zijn blijvend en worden in één maand geplaatst. Erotiek, dating en goksites zijn niet toegestaan bij InterWens. Ook schrijven wij zes blogteksten die wij als externe blog plaatsen.

Wat is…?

Een blog is een informatief of inspirerend artikel dat online staat. De door ons geschreven blogteksten gaan over jouw bedrijf, een product dat je verkoopt of een dienst dat jouw bedrijf verleent. De blogteksten zijn gebaseerd op de zoekwoorden die we eerder hebben vastgesteld waarmee we de zoekposities een boost gaan geven.

Partnerlinks zijn links die we plaatsen op partnerpagina’s. Veel websites uit ons netwerk beschikken over een ‘vrienden van’ of ‘partners’ pagina. Op die pagina plaatsen wij een link naar jouw website of een pagina op jouw website. Dit noemen we een partnerlink.

Startpagina links zijn links die wij plaatsen op startpagina’s. Websites waarop veel links naar andere sites over een bepaald onderwerp te vinden zijn. Deze links verwijzen dus naar jouw website of webshop.

Wat is het voordeel of resultaat van website promotie?

Je vraagt je natuurlijk af wat is voor mij dan het voordeel of het resultaat als ik InterWens mijn website promotie laat verzorgen?

Hoe langer je de website promotie door InterWens laat verzorgen hoe meer backlinks, verwijzende domeinen en autoriteit jouw website of webshop krijgt op het internet. Wij zorgen voor linkplaatsing op relevante websites met een goede domein autoriteit. Domein autoriteit is een cijfer dat een indicatie geeft van jouw posities in Google en is voornamelijk gebaseerd op je linkprofiel.

Door Google zal dit als belangrijk en betrouwbaar worden gezien waardoor de zoek positie van jouw website of webshop omhoog gaat!

Scroll naar boven