Website Promotie pakket Zilver

Met website promotie pakket Zilver van InterWens maak je stappen naar een nog betere promotie van je website. Je hebt een mooie website en mensen weten je al een beetje te vinden maar toch valt het bezoekersaantal tegen. Kies dan voor website promotie pakket Zilver van InterWens. Pakket Zilver is een mooie stap naar meer groei.

Waar bestaat website promotie pakket Zilver van Interwens uit?

  • 2 blogs van minimaal 300 woorden, deze wordt door ons geschreven en extern gepubliceerd.
  • 10 weblinks vanaf partner pagina’s.
  • 20 startpagina links.

Wat kost Website promotie Zilver van InterWens?

Voor Website promotie Zilver van InterWens betaal je €185,- per maand.  Het verschuldigde bedrag betaal je gewoon aan het begin van elke nieuwe campagne maand. Je kunt de website promotie maandelijks afnemen.

Omdat je niet aan een abonnement vast zit is het ook mogelijk om maandelijks te wisselen tussen website promotie Brons, Zilver, Goud, Platina en Diamant. Zelfs een maand overslaan of helemaal stoppen is mogelijk. Je zit dus nergens aan vast!

Om meer vertoningen en kliks te verkrijgen adviseren wij wel om over een periode van minimaal 3 tot 6 maanden website promotie toe te passen.

Beter gevonden genereerd uiteindelijk meer omzet!

Hoe gaan wij te werk?

Eerst lezen wij de data van jouw website of webshop uit. De gegevens die hieruit komen kunnen we gebruiken om de beste strategie te bepalen waaronder het kiezen van de juiste zoekwoorden. Met deze zoekwoorden kunnen wij dan de zoekpositie van jouw website of webshop binnen Google verbeteren. Daarnaast is dit ook een mooie “nul” meting zodat we na een bepaalde periode het resultaat kunnen zien van de website promotie.

Daarna plaatsen wij jouw website op 20 startpagina’s en 10 weblinks vanaf partner pagina’s. De links zijn blijvend en worden in één maand geplaatst. Erotiek, dating en goksites zijn niet toegestaan bij InterWens. Ook schrijven wij twee blogteksten die wij als landings pagina of als externe blog plaatsen.

Wat is…?

  • Een blog is een informatief of inspirerend artikel dat online staat. De door ons geschreven blogteksten gaan over jouw bedrijf, een product dat je verkoopt of een dienst dat jouw bedrijf verleent. De blogteksten zijn gebaseerd op de zoekwoorden die we eerder hebben vastgesteld waarmee we de zoekposities een boost gaan geven.
  • Partnerlinks zijn links die we plaatsen op partnerpagina’s. Veel websites uit ons netwerk beschikken over een ‘vrienden van’ of ‘partners’ pagina. Op die pagina plaatsen wij een link naar jouw website of een pagina op jouw website. Dit noemen we een partnerlink.
  • Startpagina links zijn links die wij plaatsen op startpagina’s. Websites waarop veel links naar andere sites over een bepaald onderwerp te vinden zijn. Deze links verwijzen dus naar jouw website of webshop.

Wat is het voordeel of resultaat van website promotie?

Je vraagt je natuurlijk af wat is voor mij dan het voordeel of het resultaat als ik InterWens mijn website promotie laat verzorgen?

Hoe langer je de website promotie door InterWens laat verzorgen hoe meer backlinks, verwijzende domeinen en autoriteit jouw website of webshop krijgt op het internet. Wij zorgen voor linkplaatsing op relevante websites met een goede domein autoriteit. Domein autoriteit is een cijfer dat een indicatie geeft van jouw posities in Google en is voornamelijk gebaseerd op je linkprofiel.

Door Google zal dit als belangrijk en betrouwbaar worden gezien waardoor de zoek positie van jouw website of webshop omhoog gaat!

Scroll naar boven