WordPress website laten maken

Een WordPress website laten maken heeft een aantal voordelen. WordPress is een systeem waarmee je eenvoudig de inhoud van een website beheert. WordPress is een van de grootste marktleiders op het gebied van CMS beheersystemen. Daar komt nog bij dat dit CMS beheersysteem zeer gebruiksvriendelijk is. CMS is een software toepassing waarbij je eenvoudig zelf de website kunt beheren zonder dat je hier heel veel kennis voor nodig hebt.

Als je nog geen website hebt of je website voldoet niet meer voor jouw bedrijf dan kun je door SiteMasters al vanaf € 1.000 een WordPress website laten maken. De professionals (masters) van SiteMasters bouwen een site die makkelijk op Google te vinden is. Bovendien doet deze site wat je ervan verwacht.

Een WordPress website laten maken, hoe gaat dat in zijn werk

Wil je jouw WordPress website laten maken door de masters van SiteMasters? Dan starten we met een inventarisatie. Heb je al een website dan wordt die grondig doorgenomen. We bekijken samen welk doel, welke doekgroep en hoeveel pagina’s je graag wilt. Maar ook welke USP’s (Unique Selling Proposition) je hebt, zoals:

  • Wat vind je uniek aan jouw bedrijf?
  • Wat is jouw toegevoegde waarde aan klanten?
  • Wat zijn de voordelen van jouw bedrijf?
  • Op welke behoefte van de klant speel je in?

WordPress website laten maken

Wat is de werkwijze bij SiteMasters

De masters beginnen met de eerste opzet; ze ontwerpen een stijl op maat en plaatsen de juiste navigatie. Ondertussen maken ze een uitgebreide planning zodat jij weet waar je aan toe bent. Na goedkeuring van de stijl, implementeren de masters alle functionaliteiten en wordt er gezorgd voor een veilig systeem. Dan volgen er twee of drie feedback rondes waarin we alles samen bespreken.

Nu wordt het tijd om te testen en content te plaatsen. Het testen gebeurt door ons, maar ook door jou. Content plaatsen kun je zelf doen of door ons laten doen. Is alles naar wens dan gaat jouw website live en kan het verzamelen van data beginnen. Het onderhoud van de site kun je zelf doen of aan ons overlaten. In dat laatste geval kunnen we gegevens van bezoekers gebruiken om extra verbeteringen door te voeren.

Scroll naar boven